Νέα

Η EFFECT ανακοινώνει ότι συμμετέχει ως χορηγός στο International Funds Summit το οποίο θα γίνει από 29-31 Μαϊου 2016 στη Κύπρο.

Στη διάρκεια του συνεδρίου στελέχη της EFFECT θα παρουσιάσουν το  EFFECT MUTUAL FUNDS.

Tο EFFECT MUTUAL FUNDS είναι μία πλήρης τεχνολογική λύση εφοδιασμένη με λειτουργίες που καλύπτουν ολοκληρωμένα όλες τις διαδικασίες Investment Management και Fund Administration των εταιριών διαχείρισης Αμοιβαίων Kεφαλαίων και καλύπτει όλες τις κατηγορίες και τους τύπους των Αμοιβαίων Κεφαλαίων όπως Single & Umbrella Funds, Funds with Share Classes

Το EFFECT MUTUAL FUNDS εξασφαλίζει:

  • Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας μέσα από την πλήρη αυτοματοποίηση διαδικασιών και ελαχιστοποίηση των ανθρώπινων λαθών
  • Συμμόρφωση με Κανονιστικές Αρχές και Επενδυτικές Οδηγίες
  • Υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες στους επενδυτές

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να δείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας (210 8256790  Μάρκος Σκανδάλης)

Το τμήμα Private Banking της τράπεζας EUROBANK Cyprus παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση Wealth Management υποστηρίζοντας όλες τις τραπεζικές και επενδυτικές ανάγκες των πελατών της.

Η τεχνολογική λύση της EFFECT υποστηρίζει αποδοτικά όλες τις παραπάνω δραστηριότητες της τράπεζας παρέχοντας ένα φιλικό στο χρήστη περιβάλλον εργασίας πλούσιας λειτουργικότητας και ευελιξίας και πλήρως συμβατό με τους όρους που καθορίζουν οι κανονιστικές αρχές.

Από την αρχή της λειτουργίας της το 2007 έχει απονεμηθεί στη τράπεζα 5 φορές(2010,2011,2013,2014,2015) από το περιοδικό Euromoney το βραβείο  Best Private Bank in Cyprus.

Απονεμήθηκε ξανά στη Tράπεζα Κύπρου το βραβείο Best Private Banking in Cyprus για το 2016 από το διεθνές περιοδικό Euromoney.

Οι επενδυτικές και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει η EFFECT στους πελάτες της κερδίζουν την αναγνώριση μέσω των διεθνών βραβείων που σε εκείνους απονέμονται.

Η τεχνολογική λύση  EFFECT Private Banking – Wealth Management αναγνωρίζεται σαν η καλύτερη λύση στη διαχείριση επενδύσεων στη κυπριακή αγορά την οποία οι καλύτεροι επενδυτικοί οργανισμοί εμπιστεύονται.

Από 1/1/2016 η λύση EFFECT Brokerage είναι σε πλήρη λειτουργία στην EuroCorp AXE.

Η EuroCorp AXE επέλεξε τη λύση EFFECT BROKERAGE μετά από αναλυτική έρευνα αγοράς σε σχέση με τη λειτουργικότητα που ζητούσε στους τομείς Asset Management και Brokerage.

Η λύση EFFECT Brokerage καλύπτει πλήρως όλες τος διαδικασίες Front-Middle-Back office και την δυνατότητα αυτό-εξυπηρέτησης μέσω διαδικτύου για πελάτες και συνεργάτες.

Η λύση EFFECT Brokerage σε συνδυασμό με τις ήδη εγκαταστημένες λύσεις EFFECT Risk και EFFECT Wealth Management Solution δίνουν τη δυνατότητα στη EuroCorp ΑΧΕ να αυτοματοποιήσει πλήρως τις διαδικασίες της και να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών της ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά της κόστη.

H Τράπεζα Κύπρου στα πλαίσια της απορρόφησης της πρώην Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου, προχώρησε στην ενοποίηση των υπηρεσιών Private Banking και Θεματοφυλακής της πρώην Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Τράπεζας Κύπρου.

Για το έργο αυτό η Τράπεζα Κύπρου επέλεξε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EFFECT δημιουργώντας έτσι ένα ενιαίο, ευέλικτο και λειτουργικό περιβάλλον που επιτρέπει σήμερα, τόσο στους συμβούλους πελατείας, όσο και σε όλες τις υπηρεσίες της Τράπεζας να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη, άμεση και πλήρη ενημέρωση.

Το σύστημα EFFECT WMS αποτελεί μια κορυφαία σύγχρονη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, η οποία καλύπτει σε όλο τους το εύρος τις ανάγκες της Θεματοφυλακής και του Private Banking της Τράπεζας, από back & middle office έως και τους συμβούλους πελατείας.

Προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε ότι αφορά τις σχέσεις των πελατών με την Τράπεζα και ειδικά εργαλεία διαχείρισης χαρτοφυλακίων, ώστε να διευκολύνονται οι  διαχειριστές στην καλύτερη διαχείριση των επενδύσεων των πελατών τους,  αλλά και γενικότερα στη διαμόρφωση της στρατηγικής της Τράπεζας.

Το περιβάλλον αυτό ενισχύεται με την υποστήριξη εργαλείων ανάλυσης κινδύνων, ανάλυσης της απόδοσης των επενδύσεων, ενημέρωσης για μελλοντικές ροές, και διασύνδεσης με τρίτους (Brokers, Global Custodians κλπ).

Για την επιτυχία του έργου ο κος Γιώργος Λουκά, Διευθυντής έργου εκ μέρους της Τράπεζας Κύπρου σημείωσε:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την EFFECT και τους συμβούλους της, που με την προσπάθεια, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους ολοκλήρωσαν με επιτυχία και σύμφωνα με το πλάνο ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο’.

Ο κος Γιώργος Θωμάς Διευθύνων Σύμβουλος εκ μέρους της EFFECT σημείωσε:

Ευχαριστούμε κι εμείς την Τράπεζα Κύπρου για την εμπιστοσύνη προς την εταιρία μας, και δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να υλοποιούμε το όραμα της Τράπεζας με τον καλύτερο και πλέον ασφαλή τρόπο.’

Η EFFECT, σε συνεργασία με την GLOBO, στα πλαίσια του Mobile World Congress 2014, του μεγαλύτερου παγκόσμιου event στο χώρο του mobile, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 24-27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, παρουσίασε το Mobile EFFECT - for Investors / Advisors.

Το νέο mobile app απευθύνεται σε Επενδυτικούς Συμβούλους και σε Επενδυτές, παρέχοντας τη δυνατότητα, με ασφάλεια, να ενημερώνονται και να διαχειρίζονται τα χαρτοφυλάκιά τους on line, 24/7.

To Mobile EFFECT αποτελεί ένα εξαιρετικό mobile app, το οποίο συνδυάζει την καινοτόμο τεχνολογία GO!Enterprise της GLOBO και τη εξειδίκευση της EFFFECT στον τομέα της Διαχείρισης Επενδύσεων και του Private Banking.

Λειτουργεί σε ασφαλές περιβάλλον και σε όλες τις φορητές συσκευές- ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Το Mobile EFFECT – Investor παρέχει απαντήσεις οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, σε ότι ζητήσει ο επενδυτής του ενώ η ειδική έκδοση Mobile EFFECT – Advisor προσφέρει στους λειτουργούς της Τράπεζας ολοκληρωμένη λειτουργικότητα για εργασία «εν κινήσει».

Την παρουσίαση παρακολούθησαν στελέχη Τραπεζών, αλλά και από τον τομέα της πληροφορικής.

Η EFFECT, στα πλαίσια του 3ου Pan European Business Analytics Forum, με κεντρικό θέμα 'The Social Effect in CRM through Business Analytics', το οποίο πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο 'Cotsen Hall' της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών, παρουσίασε έτοιμες λύσεις επιχειρηματικής  ευφυίας για PC, Tablet και Mobile Phones.

Η EFFECT έχει αναπτύξει και προσφέρει έτοιμους δείκτες απόδοσης (KPIs) για το χρηματοοικονομικό τομέα και το χώρο των επιχειρήσεων, που έχουν στόχο την άμεση και σφαιρική ενημέρωση των στελεχών και στηρίζουν τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

Οι λύσεις απευθύνονται σε στελέχη Private Banking, Asset Management, ΑΕΔΑΚ και ΑΕΠΕΥ, ενώ λύσεις που έχουν αναπτυχθεί με βάση το Microsoft Dynamics NAV απευθύνονται σε βιομηχανίες, εμπορικές εταιρίες και εταιρίες παροχής υπηρεσιών.

Η ανάπτυξη των KPI’s έχει βασιστεί επάνω στο πιο σύγχρονο και απλό στη χρήση σύστημα επιχειρηματικής ευφυίας, Targit BI Suite.

Η EFFECT, στα πλαίσια του 3ου Συνεδρίου Infocom Mobiles & Apps, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Athens στις 6 Φεβρουαρίου 2013, παρουσίασε το Mobile EFFECT - for Investors  / Advisors.

Το νέο mobile app απευθύνεται σε Επενδυτικούς Συμβούλους και σε Επενδυτές, δίνοντας τους τη δυνατότητα, με ασφάλεια, να ενημερώνονται και να διαχειρίζονται τα χαρτοφυλάκιά τους on line 24/7.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν στελέχη Τραπεζών, ΑΕΠΕΥ και εταιρειών Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων αλλά και από τον τομέα της πληροφορικής.

Η EFFECT πιστοποιήθηκε και ως Microsoft Gold Data Platform Certified Partner, επεκτείνοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τη Microsoft. Η εταιρία έλαβε αυτή τη σημαντική διάκριση ως αποτέλεσμα των επιτυχημένων λύσεων που έχει υλοποιήσει, του σταθερού προσανατολισμού της στο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και επειδή αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει ευχαριστημένους πελάτες.

O Γιώργος Θωμάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EFFECT δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λάβαμε την υψηλή αυτή διάκριση από την Microsoft. Η διάκριση αυτή αποτελεί την επιβράβευση της EFFECT για τον επαγγελματισμό και το ήθος των ανθρώπων της αλλά και για την προσπάθεια που κάνει στο να κατανοεί τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων που συνεργάζεται, ώστε να τους προσφέρει την ιδανική λύση. Επιπλέον μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση όσων προσφέρουμε σήμερα.»

Το νέο, ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα Microsoft Gold Certified Partner αναγνωρίζει εταιρίες πληροφορικής που έχουν αποδείξει έμπρακτα τη γνώση και την αποτελεσματικότητά τους σε συγκεκριμένες τεχνολογίες Microsoft. Η πιστοποίηση της EFFECT επιβραβεύει τη διαρκή αναβάθμιση και διεύρυνση της τεχνογνωσίας της και των προσφερόμενων υπηρεσιών της στην αγορά.

Η EFFECT έχει ήδη πιστοποιηθεί και ως Microsoft Silver Enterprise Resource Planning Partner, για την προσφορά της στην αγορά των λύσεων ERP.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Μάρκο Σκανδάλη, τηλ. +30 210 8256790 , e-mail: mark@effect.gr

Είναι ένα από τα πιο στρατηγικά συνέδρια του χρηματοπιστωτικού κλάδου στη χώρα μας, και πραγματοποιείται από το περιοδικό ‘The Banker’ των Financial Times, σε συνεργασία με το περιοδικό ‘Banker's Review’ της Boussias Communications.

Το "The Future of Banking in Greece" αποτελεί το βασικό κλαδικό συνέδριο του χρηματοπιστωτικού χώρου και πρόκειται να συνεισφέρει στο διάλογο για το στρατηγικό επαναπροσδιορισμό του κλάδου στην Ελλάδα, αναλύοντας αφενός τη νέα μορφή των τραπεζών και αφετέρου το ρόλο τους στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Η EFFECT στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη παρουσίαση του Mobile EFFECT.

To Mobile EFFECT, ένα εξαιρετικό mobile app, το οποίο συνδυάζει την καινοτόμο τεχνολογία GO!Enterprise της GLOBO και τη γνώση της EFFFECT στον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων και του private banking.

Λειτουργεί σε ασφαλές περιβάλλον και σε όλες τις φορητές συσκευές- ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Το Mobile EFFECT παρέχει απαντήσεις οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, σε ότι ζητήσει ο επενδυτής του Private Banking ενώ η ειδική έκδοση για Advisors και RM’s προσφέρει στους λειτουργούς της Τράπεζας ολοκληρωμένη λειτουργικότητα για εργασία «εν κινήσει».

Επιπλέον, στο περίπτερο της EFFECT οι συμμετέχοντες στο συνέδριο μπορούν να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες λύσεις της EFFECT που επιτρέπουν στις Τράπεζες να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και ταυτόχρονα να προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Αθήνα, 12/9/2012 Η EFFECT, πιστεύοντας ότι η εξυπηρέτηση και η κάλυψη των αναγκών των πελατών της αποτελούν τα δομικά συστατικά των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει, προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την ΤΑRGIT και θα διαθέτει ως μέλος του δικτύου διανομής, το πλέον ευέλικτο εργαλείο εξόρυξης επιχειρηματικής γνώσης, TARGΙΤ BI Suite.

Πλέον οι πελάτες της EFFECT θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να υιοθετήσουν το εύχρηστο εργαλείο Επιχειρηματικής Ευφυΐας που θα τελειοποιήσει τα υφιστάμενα πληροφοριακά τους συστήματα.

Η EFFECT διαθέτει έμπειρο προσωπικό που έχει πάρει όλες τις απαραίτητες εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις από την ΤΑRGIT για να είναι άρτια καταρτισμένο και να γνωρίζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Επιχειρηματικής Ευφυΐας.

 

O Γιώργος Θωμάς, Διευθύνων Σύμβουλος της EFFECT δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Targit, καθώς η συνεργασία αυτή θα μας οδηγήσει στην απόκτηση ηγετικής θέσης στην Ελλάδα στη νέα τάση για την χρήση συστημάτων Επιχειρηματικής Ευφυΐας. Το Targit BI Suite αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα ισχυροποιήσει τους πελάτες μας και τις επιχειρήσεις τους προσφέροντάς τους ουσιώδη ενημέρωση για υποστήριξη των αποφάσεών τους και της πορείας τους προς το μέλλον."

 

Το νέο module EFFECT Corporate Actions αντιμετωπίζει με απλότητα, σαφήνεια και κυρίως με ενιαίο τρόπο το πολύπλοκο ζήτημα των εταιρικών πράξεων. Απευθύνεται σε υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίων και θεματοφυλακής.

Ειδικά για Τραπεζικούς οργανισμούς που διαθέτουν υπηρεσίες Θεματοφυλακής, Private Banking, Asset Management αποτελεί πολύ σημαντική αναβάθμιση αφού προσφέρει ενιαία αντιμετώπιση για όλες τις υπηρεσίες.

Από τα πρώτα συστήματά της η EFFECT είχε δώσει μεγάλη βαρύτητα στην αυτοματοποίηση των εταιρικών πράξεων. Συγκεκριμένα,

  • Δημιουργούσε και παρακολουθούσε τις απαιτήσεις αλλά και τις υποχρεώσεις ανά επενδυτή και αντισυμβαλλόμενο
  • Υποστήριζε την επικοινωνία με άλλα συστήματα και μέσω SWIFT
  • Εξασφάλιζε την ακρίβεια των δεδομένων μέσω του reconciliation engine
  • Τηρούσε πάντα το ακριβές μέσο κόστος των επενδύσεων και υπολόγιζε με ακρίβεια τις αποδόσεις

Το νέο module προχωρά ακόμη πιο μπροστά:

Συνδέει όλα τα τμήματα του οργανισμού

Όλα τα τμήματα - Θεματοφυλακή, Back, Middle, Front Office - είναι on line – real time συνδεδεμένα, ενώ όλες οι εργασίες μοιράζονται αυτόματα στα αρμόδια τμήματα και όλες οι πληροφορίες συγκεντρώνονται σε μία και κοινή βάση.

Προσφέρει ενιαία και ομοιογενής αντιμετώπιση

Το EFFECT Corporate actions αυτοματοποιεί πλήρως τις πολύπλοκες εργασίες που απαιτούν οι εταιρικές πράξεις αντιμετωπίζοντάς τις με ομοι